Disposem d’una varietat de productes propis que hem seleccionat entre les millors matèries primeres italianes d’acord amb la seva gran qualitat, i d’uns plats a la recerca de la perfecció que elaborem amb una gran passió.

Els oferim uns plats innovadors i unes receptes típiques regionals amb un toc fresc i modern.

Esperem que gaudeixin de la nostra cuina

Buon appetito!

Aquests són els nostres aperitius:

Aperol Spritz 5.50 euros Martini bianco o rosso 3.50 euros
Verdejo Spritz 4.50 euros Copa de cava 2.70 euros
Campari amb suc de taronja 6.00 euros Negroni 6.50 euros
Cervesa Moretti doble malta 3.50 euros Suc de tomàquet 3.00 euros
Americano 6.00 euros Gintònic de Seagrams 6.50 euros

 

Per acompanyar l’aperitiu

Olive marinate * 3.50 euros
Xips casolanes de patata amb Parmigiano Reggiano, pebre negre i perfum de tòfona blanca 6.00 euros
Parmigiano Reggiano amb vinagre balsàmic tradicional * 8.00 euros
Mortadella al tartufo amb pa de focaccia* 9.00 euros
Croquetes de patata, provolone, pernil, ceps i julivert 3 unidades: 4.00 euros
Pa de bruschetta amb anxovessobre dauets de tomàquet, alfàbrega i orenga 5.50 euros
Pa de bruschetta amb foie, carpaccio de vedella i oli de tòfona negra 7.00 euros

 

I nostri antipasti
(Oferim l’opció sense focaccia per a celíacs)

Piatto di antipasti gourmet
- Mini burrata al tartufo amb pera al vi blanc i mel
- Bruschetta amb dauets de tomàquet i anxoves
- Petita amanida d’espinacs frescos amb ceba vermella, panses, nous i
rotllet de formatge fresc gratinat i embolcallat amb pernil fumat,
- Vitello tonnato
14.50 euros
Mozzarella di búfalaamb amanida, tomàquets petits, poma verda i vinagreta de poma* 10.60 euros
Amanida amb llamàntol, verduretes agredolces i carxofes en oli * (conté traces de lactosa) 18.90 euros
Burrata trufada i pera cuita amb vi blanc i mel * 11.60 euros
Amanida d'espinacs frescos amb rotlle de formatge fresc trufat gratinat i embolicat
amb pernil fumat, ceba vermella, panses i nous *
9.60 euros
Insalata amb ventresca de tonyina, carxofes, ou dur, mozzarella,
ceba tendra confitada, cirerols, crostons i vinagreta italiana amb fines herbes *
(sense croutons per a celíacs)
9.90 euros
Vitello tonnato * 14.60 euros
Cozze. Musclos amb vi blanc, tomàquet fresc, coriandre, all i ceba * 10.60 euros
Buquet d’amanida amb foie gras semi cuit casolà, rossinyols, espàrrecs verds,
crostons i vinagreta de mel * (sense croutons per a celíacs)
13.80 euros
Vongole. Cloïsses a la napolitana amb vi blanc, alfàbrega, all i tomàquet i bitxo * 14.80 euros

 

Pasta cotta al moment
Tenim pasta per a celíacs

Spaghetti all’arrabbiata. Espaguetis amb salsa de tomàquet, all, bitxo, parmesà i julivert 9.60 euros
Paccheri amb ragú napoletano. Paccheri amb ragú de carn i salsitxa, tomàquet i encenalls de parmesà 10.80 euros
Spaghetti freschi neri. Espaguetis frescos negres amb cua de gamba llagostinera, all, oli i bitxo 11.40 euros
Fettuccine alla Monferrina amb salsa cremosa de bacó, ou i espàrrecs verds 11.60 euros
Triangoli di formaggio. Triangles de pasta fets a mà, farcits de formatge de cabra, tomàquets secs i una emulsió de mantega i d’oli d’oliva amb alfàbrega, pinyons i encenalls de parmesà 11.80 euros
Paccheri amb pesto d’alfàbrega, cloïsses, calamars i espàrrecs verds 13.90 euros
Spaghetti alla bottarga amb ous de llissa, all, oli, bitxo i formatge d’ovella 13.90 euros
Fettuccine amb carn de cabra de mar, espàrrecs verds i salsa de tomàquet fresc 14.80 euros
Spaghetti freschi al uovo amb emulsió de garotes, cloïsses, escopinyes, musclos, all, oli i bitxo 14.80 euros

 

Risotti *

Risotto fontina amb crema de tòfona i formatge fontina * 15.60 euros
Risotto amb gorgonzola dolce, alfàbrega, pera caramel·litzada i rossinyols * 14.50 euros

 

Pesci

Carpaccio di polipo. Carpaccio de pop amb olives negres * 14.80 euros
Tàrtar de vieira i llagostins amb ceba tendra, carxofes, tomàquet,
arròs silvestre Venere negre i xips de Topinambur *
16.80 euros
Bacallà a la planxa amb crosta amb fines herbes sobre patata amb peperonata i alfàbrega 15.80 euros
Branzino al rosmarino. Filets de llobarro a la planxa amb romaní sobre espinacs *
     mitja ració:
17.60 euros
10.90 euros
   

 

Pietanze

Carpaccio di manzo. Carpaccio de vedella amb encenalls de Grana Padano, ruca, rossinyols i oli de tòfona * 14.80 euros
Tàrtar de vedella amb bagna cauda. Tàrtar tomba i tomba amb ceba, api, tàperes, oli perfumat d’anxoves, all i nous * 15.40 euros
Suprema de pollastre de corral macerada amb mostassa, orenga, sàlvia,
llimona, pèsols caputxins i escalunya (conté traces de gluten i de lactosa)
12.60 euros
Hamburguesa de vedella farcida de foie i formatge taleggio, bolet de card, mantega de fines herbes, bacó romà “guanciale” i focaccia * (celíacs demanar sense focaccia) 16.40 euros
Carretó de xai amb crosta d’olives i farigola, carxofes al forn i rösti de patata 19.80 euros
Tagliata di filetto di angus irlandese. Filet de bou irlandès filetejat amb bolets i ceba tendra sobre patates * 20.30 euros

Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs
10% IVA inclòs

 

Per i bambini

Risotto amb parmesà* 8.00 euros
Ravioli de carn amb salsa de mantega 6.90 euros
Espaguetis a la carbonara / amb salsa de mantega / amb tomàquet 6.90 euros
Escalopa de pollastre a la milanesa 8.60 euros
Hamburguesa amb formatge i rodanxa de tomàquet * 8.60 euros

 

Menú per bambini
Ravioli de carn amb salsa de tomàquet
* * *
Escalopa de pollastre a la milanesa
* * *
Una bola de gelat
O
Pastisset de xocolata calenta
El menú inclou una beguda
15.80 €

 

Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs

Menús per a grups a partir de 28,60 euros
El preu inclou el 10% d’IVA
Horari de cuina: 13.30 h – 15.30 h / 20.30 h – 23.30 h
Diumenge nit tancat
Segueix-nos al Facebook






Katinka Ylla Könneke

Gerente

Ricardo Calvo 13

08022 Barcelona

Telf. 93 418 98 49

www.degustibusitaliae.com

katinka@degustibusitaliae.com


Contacta con Katinka

site created and hosted by nordicweb