Disposem d’una varietat de productes propis que hem seleccionat entre les millors matèries primeres italianes d’acord amb la seva gran qualitat, i d’uns plats a la recerca de la perfecció que elaborem amb una gran passió.

Els oferim uns plats innovadors i unes receptes típiques regionals amb un toc fresc i modern.

Esperem que gaudeixin de la nostra cuina.

Buon appetito!

Aquests són els nostres aperitius aconsellats

Aperol Spritz 4.50 euros Martini bianco o rosso 3.50 euros
Verdejo Spritz 3.50 euros Copa de cava 2.70 euros
Campari amb suc de taronja 6.00 euros Negroni 6.00 euros
Cervesa Moretti doble malta 3.50 euros Suc de tomàquet 3.00 euros
Americano 6.00 euros Gin tònic de Seagrams 6.90 euros

 

Per acompanyar l’aperitiu

Olive marinate * 3.50 euros
Xips casolanes de patata amb Parmigiano Reggiano, pebre negre i perfum de tòfona blanca 6.00 euros
Parmigiano Reggiano amb vinagre balsàmic tradicional * 8.00 euros
Mortadella al tartufo amb pa de focaccia * 7.50 euros
Flor de carbassó farcida de mozzarella i anxoves unitat: 4,50 euros
Flor de carbassó farcida de mozzarella i tomàquet sec unitat: 4,50 euros
Flor de carbassó farcida de mozzarella i foie unitat: 4,50 euros
Croquetes de patata, provolone, pernil, ceps i julivert 3 unitats: 4.50 euros
Bruschetta amb anxoves sobre dauets de tomàquet, alfàbrega i orenga (dues unitats) 5.50 euros
Bruschetta amb foie, carpaccio de vedella i oli de tòfona negra (dues unitats) 6.00 euros

 

I nostri antipasti e zuppa

Zuppa fredda di pomodoro, Sopa freda de tomàquet amb
gelat de parmesà i oli d’ametlles
8.50 euros
Amanida d'espinacs frescos amb rotlle de formatge fresc trufat gratinat i embolicat
amb pernil fumat, ceba vermella, panses i nous *
9.60 euros
Bresaola amb vinagreta de mel i avellana amb llimona, alvocat, ruca,
shimeji, poma confitada, germinat de ceba i pa guttiau (* sense pa)
9.60 euros
Insalata amb ventresca de tonyina, carxofa, ou dur, mozzarella, ceba tendra confitada,
cirerols, crostonets i vinagreta italiana a les fines herbes * (celíacs sense crostonets)
9.90 euros
Mozzarella di búfala amb cuscús, albergínia agredolça a la siciliana amb api,
olives, tàperes, pinyons i tomàquets petits *
10.60 euros
Burrata trufada amb pera cuita amb vi blanc i mel * 11.60 euros
Vitello tonnato * 14.60 euros
Vongole. Cloïsses a la napolitana amb vi blanc, alfàbrega, all i tomàquet i bitxo * 14.80 euros
Piatto di antipasti gourmet
- Mini burrata al tartufo amb pera al vi blanc i mel
- Bruschetta amb dauets de tomàquet i anxoves
- Petita amanida d’espinacs frescos amb ceba vermella, panses, nous i
rotllet de formatge fresc gratinat i embolcallat amb pernil fumat
- Vitello tonnato
16.50 euros

 

Pasta cuita al moment
Tenim pasta per a celíacs

Spaghetti all’arrabbiata. Espaguetis amb salsa de tomàquet, all, bitxo, parmesà i julivert 9.60 euros
Paccheri al ragú napoletano. Ragú de carn i salsitxa, tomàquet i encenalls de parmesà 10.50 euros
Fettuccine amb ceps, bacores i trossets de pernil de Parma 13.80 euros
Spaghetti freschi neri. Espaguetis frescos negres amb cua de gamba llagostinera, all, oli i bitxo 11.40 euros
Triángoli di formaggio. Triangles de pasta fets a mà, farcits de formatge de cabra i tomàquets
secs amb una emulsió de mantega i d’oli d’oliva amb alfàbrega,
pinyons i encenalls de parmesà
11.80 euros
Paccheri amb crema de pesto d’alfàbrega, cloïsses i calamars 13.90 euros
Spaghetti alla bottarga amb ous de llissa, all, oli, bitxo i formatge d’ovella 13.90 euros
Spaghetti freschi al uovo amb emulsió de garotes,
cloïsses, escopinyes, musclos, all, oli i bitxo
14.80 euros

 

Risotti *

Risotto fontina amb crema de tòfona i formatge fontina * 15.60 euros
Risotto ai porcini. Risotto amb ceps i mascarpone 16.50 euros
Risotto allo zafferano, amb safrà, pop, cloïsses i salicòrnia * 16.60 euros

 

Pesci

Carpaccio di polipo. Carpaccio de pop amb olives negres * 14.80 euros
Carpaccio de rap i llagostins amb tomàquet semi dry,
carxofes a la brasa i cibulet (conté traces de lactosa)*
14.80 euros
Bacallà a la planxa amb crosta amb fines herbes sobre patata amb peperonata i alfàbrega 15.80 euros
Tàrtar de tonyina samb quinoa, ruca, moniato
i oli de sèsam amb sorbet de llimona, gingebre i alfàbrega *
16.80 euros
Branzino al rosmarino. Filets de llobarro a la planxa amb romaní sobre espinacs *
     mitja ració:
17.60 euros
10.90 euros
Tonyina tomba i tomba amb crema de Grana Padano, tomàquet semi dry,
festuc verd, bitxo llombard i vinagre balsàmic *
18.80 euros
   

 

Pietanze

Carpaccio di manzo. Carpaccio de vedella amb encenalls de Grana Padano, ruca, rossinyols i oli de tòfona * 14.80 euros
Hamburguesa de vedella sobre focaccia farcida de foie semicuit de i formatge taleggio amb mantega a les fines herbes, gírgola de panical i bacó romà “guanciale” (celíacs demanar sense focaccia) 16.40 euros
Tàrtar de vedella amb bagna cauda. Tàrtar tomba i tomba amb ceba, api, tàperes,
oli perfumat d’anxoves, all i nous *
15.40 euros
Galetto al forno Pollastró al forn macerat amb fines herbes i bitxo * 13.80 euros
Tagliata di filetto di angus irlandese. Filet de bou irlandès filetejat amb bolets i ceba tendra sobre patates * 20.30 euros

Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs
10% IVA inclòs

 

Per i bambini

Risotto amb parmesà* 7.00 euros
Ravioli de carn amb salsa de mantega 5.90 euros
Espaguetis carbonara / amb salsa de mantega / amb tomàquet 5.90 euros
Escalopa de pollastre a la milanesa 7.60 euros
Hamburguesa amb formatge i rodanxa de tomàquet * 8.60 euros

 

Menú per bambini
Ravioli de carn amb salsa de tomàquet
* * *
Escalopa de pollastre a la milanesa
* * *
Una bola de gelat
O
Pastisset de xocolata calenta
El menú inclou una beguda
15.80 €

 

Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs

Menús per a grups a partir de 28,60 euros
El preu inclou el 10% d’IVA
Horari de cuina: 13.30 h – 15.30 h / 20.30 h – 23.30 h
Diumenge nit tancat
Segueix-nos al Facebook






Katinka Ylla Könneke                                            siguenos en instagram

Gerente

Ricardo Calvo 13

08022 Barcelona

Telf. 93 418 98 49

www.degustibusitaliae.com

katinka@degustibusitaliae.com



site created and hosted by nordicweb