Carta Catalá

 

Tots el nostres productes s’han escollit per la seva gran qualitat entre les millors matèries primeres italianes. Les elaborem amb passió, buscant el perfeccionament en tot moment.

Els oferim uns plats innovadors i unes receptes típiques regionals amb un toc fresc i modern.

Esperem que gaudeixin de la nostra cuina.

 

Buon appetito!

 

Aquests són els nostres aperitius aconsellats

Aperol Spritz
4.50€

Verdejo Spritz
3.50€

Campari amb suc de taronja
6.00€

Cerveza Moretti doble malta
3.50€

Americano
6.00€

Martini bianco o rosso
3.50€

Copa de cava
2.70€

Negroni
6.00€

Suc de tomàquet
3.00€

Gin tònic de Seagrams
6.90€

 

Per acompanyar l’aperitiu

Olive marinate *
3.50€

Xips casolanes de patata
amb Parmigiano Reggiano, pebre negre i perfum de tòfona blanca
6.00€

Parmigiano Reggiano
amb vinagre balsàmic tradicional *
8.00€

Mortadella al tartufo
amb pa de focaccia *
7.50€

Croquetes
de patata, provolone, ceps, pernil i julivert
3 unitats | 4.50€

Bruschetta amb anxoves
sobre dauets de tomàquet, alfàbrega i orenga
2 unitats | 5.50€

Bruschetta amb foie
carpaccio de vedella i oli de tòfona negra
2 unitats | 6.00€

*Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs
10% IVA inclòs

 

I nostri antipasti

Amanida d'espinacs frescos
amb rotlle de formatge fresc trufat gratinat i embolicat amb pernil fumat, ceba vermella, panses i nous *
9.60€

Bresaola
amb vinagreta de mel i avellana amb llimona, alvocat, ruca, shimeji, poma confitada, germinat de ceba i pa guttiau (* sense pa)
9.60€

Insalata amb ventresca de tonyina
carxofa, ou dur, mozzarella, ceba tendra confitada, cirerols, crostonets i vinagreta italiana a les fines herbes * (celíacs sense crostonets)
9.90€

Mozzarella di búfala
amb carxofes en oli i melmelada de tomàquet madur*
10.60€

Burrata trufada
amb pera cuita amb vi blanc i mel *
11.60€

Vitello tonnato *
14.60€

Vongole,
Cloïsses a la napolitana amb vi blanc, alfàbrega, all i tomàquet i bitxo *
14.80€

Piatto di antipasti gourmet
- Mini burrata al tartufo amb pera al vi blanc i mel
- Bruschetta amb dauets de tomàquet i anxoves
- Petita amanida d’espinacs frescos amb ceba vermella, panses, nous i rotllet de formatge fresc gratinat i embolcallat amb pernil fumat
- Vitello tonnato
16.50€

 

Pasta cotta al moment | Tenim pasta per a celíacs

Spaghetti all’arrabbiata.
Espaguetis amb salsa de tomàquet, all, bitxo, parmesà i julivert
9.60€

Paccheri al ragú napoletano.
Ragú de carn i salsitxa, tomàquet i encenalls de parmesà
10.50€

Linguine amb ventresca de tonyina,
tàperes, tomàquet fresc, olives i orenga
10.60€

Spaghetti freschi neri.
Espaguetis frescos negres amb cua de gamba llagostinera, all, oli i bitxo
11.40€

Triángoli di formaggio.
Triangles de pasta fets a mà, farcits de formatge de cabra i tomàquets secs amb una emulsió de mantega i d’oli d’oliva amb alfàbrega, pinyons i encenalls de parmesà
11.80€

Spaghetti alla bottarga
amb ous de llissa, all, oli, bitxo i formatge d’ovella
13.90€

Fregula ai frutti di mare,
cassoleta de pasta petita típica de Sardenya amb fruits del mar
14.80€

Spaghetti freschi al uovo amb emulsió de garotes,
cloïsses, escopinyes, musclos, all, oli i bitxo
14.80€

Linguine con scampi,
amb cigales, crema de pebrot rostit, guanciale i avellanes
15.90€

*Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs
10% IVA inclòs

 

Risotti *

Risotto fontina
amb crema de tòfona i formatge fontina *
15.60€

Risotto allo zafferano,
amb safrà, pop, cloïsses i salicòrnia *
16.60€

 

Pesci

Carpaccio di pólipo.
Carpaccio de pop amb olives negres *
14.80€

Bacallà a la planxa i crosta amb fines herbes
sobre patata amb peperonata i alfàbrega
15.80€

Tàrtar de tonyina
amb quinoa, ruca, tomàquet, moniato i oli de sèsam amb sorbet de llimona, gingebre i alfàbrega *
16.80€

Branzino al rosmarino.
Filets de llobarro a la planxa amb romaní sobre espinacs *
17.60€
Mitja ració | 10.90€

 

Pietanze

Carpaccio di manzo.
Carpaccio de vedella amb encenalls de Grana Padano, ruca, rossinyols i oli de tòfona *
14.80€

Hamburguesa de vedella
sobre focaccia farcida de foie semicuit de i formatge taleggio amb mantega a les fines herbes, gírgola de panical i bacó romà “guanciale” (celíacs demanar sense focaccia)
16.40€

Tàrtar de vedella amb bagna cauda.
Tàrtar “tomba i tomba” amb ceba, api, tàperes, oli perfumat d’anxoves, all i nous *
15.40€

Galetto al forno
Pollastró al forn macerat amb fines herbes i bitxo *
13.80€

Tagliata di filetto di angus irlandese.
Filet de bou irlandès filetejat amb bolets sobre patata i ceba tendra *
20.30€

*Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs
10% IVA inclòs

 

Per i bambini

Risotto amb parmesà*
7.00€

Ravioli de carni amb salsa de mantega
5.90€

Espaguetis carbonara / amb salsa de mantega / amb tomàquet
5.90€

Escalopa de pollastre a la milanesa
7.60€

Hamburguesa amb formatge i rodanxa de tomàquet *
8.60€

 

Menú per bambini

Ravioli de carn amb salsa de tomàquet
* * *
Escalopa de pollastre a la milanesa
* * *
Una bola de gelat
o
Pastisset de xocolata calenta
El menú inclou una beguda

15.80€

 

*Els plats amb asterisc són aptes per a celíacs

Menús per a grups a partir de 28,60 euros
El preu inclou el 10% d’IVA
Horari de cuina: 13.30 h – 15.30 h / 20.30 h – 23.30 h
Diumenge nit tancat
Segueix-nos al Facebook


Cantinetta Di Milano - Logo

Katinka Ylla Könneke
Gerente

Ricardo Calvo 13
08022 Barcelona

Telf.:
93 418 98 49

E-mail:
katinka@degustibusitaliae.com

 


site created and hosted by nordicweb